معمولاً بهتر است تا لوله خروجی از این شیر تا درین فاضلاب لولهکشی گردد.
لوله عمودي مربوط به سيستم آتشنشاني (لوله اي ستاده، شبكه اسپرينكلر يا مشترك) كه ممكن است بهصورت خشك، تر يا تركيبي اجرا شود.
بوستر پمپ با پمپ دور ثابت: این نوع بوستر پمپ از یک یا چند پمپ دور ثابت تشکیل شده است.
– بوستر پمپ آتش نشانی به نحوی طراحی شده است که کنترل هر پمپ از طریق تابلو برق مخصوص به آن پمپ انجام می شود. به همین سبب در این بوستر پمپ ها هر پمپ دارای یک تابلو برق جدا است.
پمپ آتش نشانی به صورت ویژه فقط برای سیستم های حفاظت در مقابل آتش طراحی می شوند
در آپارتمانهای مرتفع، به دلیل افزایش طبقات، فشار آب در طبقات بالایی کم میشود. بوستر پمپ میتواند با افزایش فشار آب، مشکل کمبود فشار را در طبقات بالا حل کند.
تهیه بوستر پمپ و یا خرید پمپ آب خانگی، هر دو برای افزایش فشار آب می باشد، اما در برخی از موارد کلیدی با هم تفاوت دارند:
در این حالت بوستر پمپ آتش نشانی میتواند متشکل از یکی از سه وضعیت زیر باشد:
بوستر پمپها در انواع مختلفی تولید میشوند، از جمله بوستر پمپ دور ثابت، بوستر پمپ دور متغیر، بوستر پمپ سانتریفیوژ، بوستر پمپ دندهای و بوستر پمپ پیستونی.
شیر کنترل: شیر کنترل جریان آب را بین منبع آب و پمپ کنترل میکند.
– پمپ اصلی: این قطعه در بوستر پمپ های مخصوص آتش نشانی فشار آب و دبی مورد نیاز برای کارکرد موثر تجهیزات اطفاء حریق را تامین می کند.
بوستر پمپ به مجموع یک یا چند الكترو پمپ گفته می شود كه به صورت موازی به یكدیگر متصل شده و توسط تابلو فرمان هوشمند به صورت جداگانه کنترل می شوند . به عبارتی بوستر های آتش نشانی وسیله ای است که جهت تامین آب و فشار مورد نیاز تجهیزات اطفا حریق check here در ساختمان ها استفاده می شود تا این فشار توسط مهندسین مشاور بر اساس مقررات ملی ساختمان و سازمان آتش نشانی محاسبه گردد.
پمپ های آتش نشانی افقی، عمودی، پمپهای اِند ساکشن، بوستر تقویت کننده دور ثابت و متغیر از جمله انواع بوسترهایی است که در این زمینه تولید شده اند.
کنترلر عملکرد بوستر پمپ را کنترل میکند. کنترلر میتواند عملکرد پمپ را در شرایط مختلف کنترل کند، مانند زمانی که فشار آب منبع آب شهری کم است یا زمانی که سیستمهای اطفای حریق آبی فعال هستند.